Avatud on täiskasvanuhariduse tunnustuskonkurss 2023

233
Pilt: Euroopa Komisjon

23. maini 2023 saab esitada kandidaate täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursile.

Kategooriad

  • Aasta õppija – kategooria, kus tasub hetkeks-paariks mõelda iga usina õppija peale, kes on kunagi õpitee katkestanud või kellel pole õppimine sujuvalt kulgenud, kuid kui aastaid hiljem on inimene leidnud õpitahte ja on uuesti koolis, seda juba lõpetamaski või täiendab ennast hoolega täiendusõppekursustel, siis on see väärt märkamist!
  • Aasta õpitegu – iga õpitegu, ka ühekordne algatus kogukonnas, mis on huvilisi kokku toonud, et koos midagi uut omandada või oma silmaringi laiendada, võib anda kellelegi õpipisiku. Sellised meeldejäävad sündmused võiksid leida laiemat kõlapinda, seega tuleb head algatused õpiteole esitada, et eeskuju leviks!
  • Aasta koolitaja – kes on täiskasvanuna õppinud, siis teab, et koolitaja rahulikul meelel ja sütitaval oskusel õppijat kaasata võib olla suur roll, et uued teadmised ja oskused kinnistuksid! Toetav ja oskuslik koolitaja, kes täiskasvanute õpirõõmu kasvatab, on kandidaadina konkursile väga oodatud!
  • Aasta õppijasõbralik tööandja –kategooria, mis võimaldab esile tõsta neid organisatsioone, kus töötajate arengut läbimõeldult ja järjepidevalt toetatakse ning kus kaasaegsed oskused on tööandja silmis hinnas. Ükskõik kui suur või väike on ettevõte, tähtis on, et õppimist toetav tööandja oleks märgatud!

Tartumaa kandidaatide seast selgitatakse välja esinumbrid, kes saavad tunnustatud sügisesel maakondlikul tänusündmusel.

Igaühel on võimalik esitada oma kandidaat ja olla seeläbi õppimist ja õppijat toetav ning anda tublimate leidmiseks oma oluline panus. Mida rohkem märkamist, seda rohkem hea sõna levimist!

Täpsemalt esitamise tingimused ja ankeedid on leitavad SIIT.

Võta ühendust, kui tahad küsida, arutada, koos ankeeti täita!

Lisainfo: Ave Karu, Tartumaa täiskasvanuhariduse koordinaator, 5660 0817, karu.ave@gmail.com

Kino maale
EelmineKäesoleval suvel suletakse Külitse tee ristmik
JärgmineLüüra ootab uusi lauljaid