Jätkuvad vallavalitsuse kohtumised valla ettevõtjatega

1161
Doordeci juhid ja Kambja Vallavalitsuse liikmed ettevõtte tootmisosakonnas. Foto: Marko Ojakivi

Teisipäeval, 13. juunil külastasid vallavanem Illari Lään, abivallavanemad Liis Rosin ja Toomas Järveoja ning sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm Soinastes asuvat tootmisettevõtet Doordec.

Kohtumistel peatuti ettevõtluskeskkonna arendamisega seotud teemadel. Tutvuti ettevõtte tootmisprotsessiga ning käsitleti ühistranspordi kättesaadavust, detailplaneeringutega seotut jm olulisi küsimusi.

Doordeci juhid andsid ülevaate firmast. 2010. aastal asutatud ettevõtte annab tööd enam kui 70-le töötajale, valmistades erinevaid uksi, aknaid, seinaosasid, klaasfassaadide elemente. Ettevõte ekspordib ligi poole oma toodangust Soome, Rootsi, Taani, Islandile, Norra ja Poola.

Kambja vallas on kasutatud Doordeci tooteid Ülenurme lasteaias ja spordihoones. Samuti on tellinud uksi vallas asuvad korteriühistud.

Ettevõtte eesmärk on leida igale kliendile sobiv lahendus.

Vallavalitsuse liikmete kohtumine on jätk juba toimunud kokkusaamistele ettevõtjatega. Arutelude eesmärk on leida ühiseid kokkupuutepunkte, mõista ning otsida lahendusi küsimustele, mis aitavad omavalitsuses säilitada ja luua kaasaaegseid töökohti.

Varasemalt on toimunud vallavalitsuse külastused: Respo Haagised, Raitwood, Miridon.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt 08.06.2023
JärgmineMuusikakooli õpilased olid edukad koolilaulu konkursil