Kertu Zumba Kambja vallas

709
Treeningtegevus spordisaalis treeneri juhendamisel.
Zumba-treening Kambja spordihoones. Foto: Kristi Rand

Juunis lõppesid zumba-treeningud Reola kultuurimajas ja Kambja spordihoones. Zumba on lõbus tantsuline treening, mis annab suurepärase võimaluse end liigutada ja kaloreid põletada samal ajal, kui naudid muusikat. Tantsimine aitab parandada südame-veresoonkonna tervist, arendada keha vastupidavust ja vähendada stressi.

Möödunud aastal Kambja valda kolides oli mu missiooniks kodukandi inimestele lõbusaid tantsulisi trenne pakkuda ja tekitada oma väike zumba-sõprade kogukond. Sügisel sai see teoks ja lisaks täiskasvanud tantsusemudele hakkasin õpetama ka lapsi. Käesoleva aasta alguses lisandus Kambja spordihoonesse üks trenn, kuhu tuli nii mõnelgi korral kohale üle 20 osaleja. On olnud au kohtuda ja tantsida koos väga toredate inimestega.

Loodan, et zumba on pakkunud trennilistele lõbusaid hetki, mõõdukat treeningut ja võimalust liigutamise eesmärgil kodust välja tulla. Olen väga tänulik selle eest, et treeningud olid osalejatele tasuta. Tasuta zumba-tunnid on kogukonna liikmetele mitte ainult füüsilise aktiivsuse allikaks, vaid ka sotsiaalseks kohtumispaigaks, kus loodi uusi sõprussuhteid ja jagati ühist rõõmu treenimisest.

Isiklikul tasandil olen saanud osa energilisest ja positiivsest treeningkeskkonnast, mis on aidanud mul toime tulla igapäevaelust tuleneva stressiga, parandada füüsilist vormi ja suurendada enesekindlust.

Mul on olnud vahva võimalus kohtuda ja tuttavaks saada erinevate inimestega. Aitäh Peep Puis, Rauno Kiuru, Tauri Anni, Elde Tammepõld, et aitasite mind sel teekonnal!

Julgustan kõiki, kes veel ei ole jõudnud, proovima zumba’t, et saada osa suurepärasest kogukonnaelust ning parandada tervist ja heaolu. Ilusat suve ja uute kohtumisteni!

Kertu Strazdin
zumba-treener

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt 22.06.2023
JärgmineEt hoida ära tulekahjuohtu raamatukogudes…