Kambja Ignatsi Jaagu Kooli 336. lend on väga oma nägu ja tegu

663
Kambja Ignatsi Jaagu kooli 336. lend. Foto: Liis Markvardt

Kambja Ignatsi Jaagu Kooli 336. lend: Greetel Eelsoo, Helen Jaani, Kaarel Keskpalu, Kristjan Jaak Kiiker, Markus Kivimets, Marta Kurvits, Joonas Kärgenberg, Mairon Kübe, Gerda Lukk, Marili Meremaa, Leanne Lisette Moondu, Sebastian Mumm, Lisete Murumets, Lisell Ojamets, Heili Poom, Meril Rebane, Kendra Sard, Chanidapa Singta, Tauri Tannis, Kristjan Tumanski, Helen Uusen, Kalli Vaher, Rolan Zaitsev. Klassijuhataja: Katre Pind.

See õppeaasta algas meil väga põnevalt. Nimelt liitus meie klassiga YFU programmi vahetusõpilane Taist (Bangkokist). Meie kutsume teda Nidaks. Ta on alati naeratav, lahke, rõõmsameelne, tagasihoidlik noor neiu, kes sõbrunes klassikaaslastega väga hästi. Nida osaleb meie kooli lõpuaktusel.

Tüdrukud on väga ilusad, positiivsed, rõõmsameelsed, seltskondlikud. Kui midagi on vaja organiseerida, siis tuleb see neil hästi välja. Poistel on väga tugev omavaheline side, nad hoiavad eriliselt kokku ja toetavad üksteist alati.

Kambja Ignatsi Jaagu Kooli 336. lend on väga oma nägu ja tegu. Need noored on õpihimulised, arukad, oma tulemustele orienteeritud. Kohati pöörased tegutsejad, optimistlikud ja hea kohanemisvõimega. Neil on alati suur huvi midagi teada saada ja avastada. Suuresti ettevõtlikud, kultuurihuvilised ja mitmekülgsed. Loodan väga, et koolist saadud teadmisi ja tarkuseteri oskavad nad ka edaspidistes õpingutes ja elus hästi kasutada.

Ameerika muusik James Brown on öelnud: „Sa pead kasutama seda, mis sul on, et saada seda, mida sa tahad!“ Inimest ei kaunista mitte ainult tema tarkus ja teadmised, vaid samuti väärikas käitumine ja viisakus!

Katre Pind
klassijuhataja

Kino maale
EelminePõhikoolilõpetajad Ülenurme Gümnaasiumis
JärgmineValmis! – Hopp! Saadame teele järjekordsed toredad noored!