Valmis! – Hopp! Saadame teele järjekordsed toredad noored!

373
2023. aastal lõpetavad Kuuste Kooli: Anete-Marleen Arujõe, Jarleen Hermann, Keitlin Kaseorg, Kaisa Kielas, Kristi Konts, Marcus Miina, Laura Randmer, Anni Voore. Foto: Anneliis Voore

Nii on! Kuuste Kooli on lõpetamas 72. lend vahvaid noori inimesi. Kui möödunud aastal istusid lõpetajate toolidel neli noormeest ja üks neiu, siis sellel aastal on pilt vastupidine – õpetaja kõrval istuvad seitse neidu ja üks noormees.

Kallid lõpetajad, olete hakkama saanud ühe suure pingutusega, mis algas 1. klassis ja on nüüd jõudnud oma lõpusirgele ning finišijoon on just ületatud. Just seda tähendabki „Valmis! – Hopp!“.

Mul on olnud suur au olla teie saatjaks sellel viimasel kooliaastal. Olen näinud teie sädet ja teotahet, loomulikult ka tujusid ja võibolla isegi kübekest laiskust. See käibki normaalseks inimeseks olemise juurde. Mul on hea meel, et olete meie koolis kasvanud ja arenenud just sellisteks toredateks isiksusteks, nagu te seda täna olete. Palun jätkake! Te olete nii ägedad!

Soovin teile julgust proovida uusi väljakutseid, mida pakub teekond haridusmaastikul, kuid mitte ainult. Kindlasti olge valmis ka seiklusteks, mida kohtate eluteel!
Teie õpetaja INGA.

Inga Kurgjärv
Kuuste Kooli 9. kl juhataja

Kino maale
EelmineKambja Ignatsi Jaagu Kooli 336. lend on väga oma nägu ja tegu
JärgmineÜlenurme muusikakooli XXXII lend