Kambja lasteaias toimus mihklilaat

318
Mihklilaadal sai osaleda õnneloosis. Foto: Liisi Kuddu

Kambja Lasteaias Mesimumm toimus 29. septembril mõnus ja meeleolukas mihklilaat. Juba enne laada algust oli lasteaia õuealale hulga väikeseid ja suuri laadahuvilisi kogunenud. Direktori avasõnade järel, kui laat oli kuulutatud avatuks, algas ostmine ja müümine. Laadalisi intervjueeris ning pakutavaid kaupu tutvustas mänguterapeut Katrin. Laadal leidus igale maitsele midagi head ning paremat, nii et kõhud ja kotid tühjaks ei jäänud.
Mihklilaada viidad juhatasid külastajad erinevatesse tegevusnurkadesse. Nii suured kui väikesed said moosi degusteerimisnurgas proovida kodudes ja õpetajatega koos tehtud magusaid hoidiseid. Peale mooside maitsmist sai minna laadatänavale neid juba ostma.
Kujundatud oli kunstinurgake, kus sai imetleda kodudes ja rühmades tehtud sügiseseid kompositsioone teemal „Kunst sügises“.
Kunstinurk oli ühendatud pildistamisnurgaga. Pildistamisnurgas ootas kõiki peresid särav ja rõõmsameelne fotograaf, lapsevanem Liisi, kes tegi kõigist soovijatest fotosid.
Jäätisebaari pidaja lapsevanem Liina juures oli pikk saba maiasmokkasid ja jäätisesõpru. Jäätisemasin ei jõudnud koguaeg nii kiiresti jäätist teha, kui oli jäätise soovijaid.
Muidugi väga kiiresti sai läbi müüdud õnneloos. Õnneloosi võitja sai laada peaauhinnana valida endale meelepärase kõrvitsa. Õnneloosist saadud tulu läheb kevadise ühisürituse organiseerimiseks.
Mihklilaada organiseerisid Tähedraakonite rühma assistent Aire ja juhtivõpetaja Leoonika.

Täname kõiki peresid, lasteaia juhtkonda ja – õpetajaid laada õnnestumise eest!

Leoonika Kleimann-Leimann
Kambja Lasteaed Mesimumm Tähedraakonite rühma juhtivõpetaja

Kino maale
EelmineEuroopa spordinädala tegemistest Kambja lasteaias
JärgmineÜlenurme Muusikakooli õpilased olid edukad rahvusvahelisel võistlusel