Kambja õpetajad liikumas

424
Kambja õpetajad Teavaskojas. Foto: Kambja kooli pildikogu

„Hakkame liigutama!“ kõlab liikumisaasta 2023 üleskutse. Kambja kooli õpetajad on juba vähemalt kümmekond aastat turgutanud oma vaimu looduses viibides ja jalgsi liikudes. Sageli on selleks matkapäevaks valitud sügisene õpetajatele pühendatud päev, vahel on sünnipäevalapsedki oma õnnitlusi roheluse keskel vastu võtnud. Alati käib liikumisega kaasas ka silmaringi laiendamine matkajuhi abil. Meenikunno rabast tulles ootas meid teemakohane viktoriin, Elva matkaradadel kohtusime paljude puuskultuuridega ja kuulasime pärimuslugusid, Ilumetsas saime ettekujutuse meteoriidikraatritest.
Eesti Vabariigile antud lubaduste hulgas leidub meie õpetajate eesmärk külastada suviti väikesaari- ikka liikudes, jalgsi või jalgratastega. Kihnu, Vormsi, Naissaar – loetelu jätkub ja avastamist on palju. Lisaks on meie liikuv kollektiiv matkanud ka Alutagusel ja Kõrvemaal.
Kõige värskem matkapäev viis õpetajad Taevaskotta – kõige vapustavamate vaadetega pühapaikadesse ja kultuurilugudesse. Väike vihm käis loomulikuna päeva juurde.

Naudime liikumisrõõmu ja innustame teisigi.

Tiina Tiideberg
Kambja Ignatsi Jaagu Kooli õpetaja

 

Kino maale
EelmineUuendatud Anna Teada infosüsteem annab probleemist teavitajale juurde mitmeid lisavõimalusi
JärgminePärimusansambli Tähelinnud mardisandid käisid mardilaupäeva lustikäigul