Võimlejate võidukas jõulukuu

279

Detsembrikuu on võimlejate jaoks alati vaheldusrikas: aasta viimased võistlused, erinevad esinemised ja uued esinemiskavad.

Aasta viimaseks võistluseks oli A. Le Coq spordihoones toimunud Slonny Cup, kus osales võistlejaid nii Eestist, Soomest kui ka Taanist. Ülenurme miniklass vanem A-grupp ja Ülenurme lasteklass A-grupp osalesid võistlusel vahendikavaga. Ülenurme miniklass vanem saavutas enda vanusegrupis kindla esimese koha ning tasuks hooaja kõige kõrgem punktisumma – 15,95. Ka Ülenurme lasteklass näitas kõrget taset ning sarnaselt miniklassile saavutas vahendikavades hooaja parimate punktidega esimese koha. Mini- ja lasteklassi jaoks oli tegemist viimase võistlusega antud vanusegruppides, kuna uuest aastast asuvad mõlemad rühmad võistlema vanemasse vanusegruppi.

Meil on väga hea meel, et Slonny Cupil astus võistlustulle ka meie järelkasv miniklass nooremas vanusegrupis Team Hera. See oli meie kõige väiksemate võistlejate jaoks elu esimene rühmavõistlus ning auhinnaks esimene pronksmedal ja vabakavades suurepärane kolmas koht.

Lisaks edukale võistluspäevale valmistusime usinalt võimlemisklubi Rütmika aastalõpupeoks Vanemuise kontserdimajas. Publikut üllatasime kahe uue koondkavaga. Ülenurme mudilaste koondrühm ja Team Hera astusid üles vahva kavaga „Sipsik“. Esmaesitlusele tuli ka Ülenurme miniklassi, lasteklassi ja Rütmika Kassikäppade koondkava „Maa“, kus soolodes astusid üles meie võimleja Angelina Maria Kukk ning treener Augustiine Tamme.

Margot Võsokov
Võimlemisklubi Ülenurme juht ja treener

Kino maale
EelmineKambja vald ootab esimest korda spordivaldkonna parimate tunnustamise ettepanekuid
JärgmineJaanuarist suurenes vanaduspensioniealiste maksuvaba tulu 776 euroni