Tere, Euroopa kultuuripealinn!

236
Euroopa kultuuripealinna saabumist tähistati esimesena Lõuna-Eestis Valgas 5. jaanuaril, kus esines ka ansambel Angus. Foto: Silver Gutmann

2024. aastal tähistame Tartus ja Lõuna-Eestis Euroopa kultuuripealinna aastat. Veerand Eestist on tänasesse koos liikunud – tegu on Lõuna-Eesti suurima ühise koostööga.

Euroopa kultuuripealinna tiitel on 2024. aastal Eesti tippsündmus. Me toome igas vanuses inimesteni üle tuhande eriilmelise sündmuse. Terve aasta Tartus ja Lõuna-Eestis vältav programm jutustab Ellujäämise Kunstide lugu – need on teadmised, oskused ja väärtused, mis aitavad meil tulevikus paremini elada.

Ühtse kogukonnana soovime neid teadmisi jagada ning samal ajal teistelt juurde õppida. Nii loome kultuurist kantuna parema homse.

Kõigis Lõuna-Eesti omavalitsustes toimub haaravaid sündmusi – leia omale külastamiseks sobiv Euroopa kultuuripealinna kalendrist tartu2024.ee.

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 tiitliaasta saabumist kuulutab terve Lõuna-Eesti. Tule ja osale Euroopa kultuuripealinna avasündmustel, mis tipnevad 26. jaanuaril Tartus, Emajõe kallastel vaatemänguga „Kõik on kokku üks!“.

Tartu 2024

Veerand Eestit hõlmav Euroopa kultuuripealinna tiitliaasta saab alguse suure Tartus peetava avatseremooniaga

https://www.kambja.info/45160/louna-eesti-kogukonnaprogrammi-raames-korraldatud-kultuuripealinna-sundmustel-osales-16-610-inimest/

 

Kino maale
EelmineSuur tänu kõigile Tõrvandi jõuluturul osalejatele
JärgmineKoduteenusest Kambja vallas