Kambja kooli tantsijad naasid tantsuolümpialt esikohaga

185

Kambja Ignatsi Jaagu kooli tantsijad osalesid märtsi lõpul Tartu ülikooli spordihoones toimunud üleriigilistel tantsuolümpia võistlustel ning võitsid I koha tantsuga „1001 ööd“. Kambja koolis tegutseva tantsustuudio Roos noorte järjekindel, motiveeritud ning pühendunud töö trennisaalis ja laagrites paistis silma – esitatud tants oli filigraanselt ette kantud ning lisaks koreograafilisele täpsusele, eristus konkurentidest ka tantsu sisu, kostüümide- ja muusikavaliku poolest. Kuldse karika ning medalid tõid koju Argo Paulson, Maria Kesperi, Keete Keilin Turm, Marili Alliksaar, Misell Roos, Meribel Raud, Liisa Tubin, Lee Hinto, Elisabeth Kesperi ja Grete Liis Prants.

Nooremas vanuseastmes tantsijad esitasid hoogsa kava „Roosa teemant“ ning võistlesid eriti tihedas konkurentsis 57 teise tantsustuudio ja -kooliga. Särava etteastega jätsid tütarlapsed endast nii publikule kui ka žüriile kustumatu mulje.

Kambja koolis antav professionaalne huviharidus tantsuõppe näol toob sära silmadesse, rõõmu südamesse ning paneb hinge helisema.

Tantsustuudio Roos tantsijate järgmist avalikku esinemist on võimalik näha juba 12. mail Kambja kevadlaadal.

Inga Roos
tantsuõpetaja

Tantsuolümpia

28.–31.03.2024, Tartu

Tantsuolümpia on üleeestiline tantsuvõistlus, mis toob tantsijateni just selle õige olümpia kogemuse ja annab võimaluse kohtuda erinevaid tantsustiile harrastavate tantsijatega, luua uusi sõprussidemeid, vahetada kogemusi ja võrrelda ennast teiste tantsijatega. Loomulikult kuulub tantsuolümpia juurde uhke ava- ja lõputseremoonia. Tantsuolümpia eesmärk on anda tantsu armastavatele inimestele võimalus oma võimeid ja oskusi näidata, tunnustada tublisid tantsijaid ning anda tantsijatele uut inspiratsiooni tantsimisega jätkamiseks. Kohal on professionaalne žürii ja võitjaid premeeritakse auhindadega!

Kino maale
EelmineValguse festivali reiv tõi kokku noored lähedalt ja kaugelt
JärgmineKevadistel koristustöödel tuleb pidada kinni valla jäätmehoolduseeskirjast