Kammeri kool sai kingituseks klaveri

2957

Kammeri kooli rahvas sai näha imet. Mõni aeg tagasi avalikustas Tallinna muusikakeskkool teate, kus pakkus kasutatud kontsertklaverit kingituseks. Teade sisaldas üleskutset: “Kes ees see mees!“. Avalikule teatele, kes vajab klaverit, reageerisid paljud koolid, meie nende hulgas. Tänu meie kooli direktorile Kairi Kolkile, kes teatele kiiresti reageeris ja muusikaõpetajaga asja arutas, pandi ka meie kool soovijate nimekirja.

Üllatus oli suur, kui saime teada, et klaveri saamegi meie, Kammeri kool. Nüüdseks on klaver meie saali kaunistanud juba paar nädalat. Lastele klaver väga meeldib. Tänapäeval on üldhariduskoolis klaveri olemasolu elementaarne. Klaver on korras ja suurepärase kõlaga. Estonia kontsertklaverid on kõrgelt hinnatud kogu maailmas. Mul on siiralt hea meel, et meie kooli lapsed saavad nüüd laulda klaveri helide saatel ja kes teab, võib olla nii mõnelgi tärkab soov pilli õppida.

Ootan meie kooli vabariigi aastapäeva aktust, kus ehk saame ilusaid fotosid. Tahaksin Tallinna muusikakeskkoolile saata ühe vahva foto sellest, milliseks saab nende endise klaveri elulugu, millel on seni harjutanud nii mitmedki Eesti tuntud pianistid.

Aitäh Tallinna muusikakeskkoolile tõeliselt imelise kingituse eest!

MAARIKA KAALEP
Kammeri kooli muusikaõpetaja

Kino maale
EelmineKambja kooli pärimusrühm pälvis kogumiskonkursil „Märka marti“ tunnustuse
JärgmineTatra orus toimunud liiklusõnnetuses hukkus inimene