Kambja vallavalitsus koostöös MTÜ-ga Õnnemaaga ja Uhti Avatud Ateljeega korraldas märtsis-aprillis töötubasid, kus õmmeldi nukke, mille müügist saadav tulu annetatakse SA Minu Unistuste Päev heategevusfondile. Heategevusfond aitab ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et tuua nende ja nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära.

Nukkude õmblemise aktsioonist võtsid osa nii lasteaia- kui koolikollektiivid, Ülenurme pere- ja noortekeskus, käsitööselts ja vallarahvas. Kokku valmis sadakond omanäolist ja erilist nukku, mille tegemine pakkus rõõmu nii väikestele kui suurtele, noortele kui eakatele. Aktsiooni eestvedaja Kristi Kull ütleb: „Huvi nukkude õmblemise vastu oli suur, tunti rõõmu koostegemisest ja –loomisest ning suur hulk seisma jäänud riided leidis taaskasutust. Hoolime koos projekti raames annetas Annelinna keskuse Sõbralt Sõbrale kauplus nukkude valmistamiseks tarvilikku materjali. Ka vallavanema vanast pintsakust sai üks vahva nukk endale uue kuue!“

Täname südamest kõiki tublisid nukuvalmistajaid ja koostööpartnereid.

Valminud nukud ootavad Ülenurme pere- ja noortekeskuses 11. mail Tõrvandis toimuvat kevadlaata „MAI KELLUKE“, kus nad müüki pannakse. Mõned nukud on juba broneeritud ning omale uue kaisutaja leidnud.

Kutsume kõiki 11. mail kella 9 – 15 toimuvale laadale, et soetada endale südamega valmistatud nukk ning aidata sellega kaasa laste unistuste täitumisele.

Valminud nukke näeb Facebook´is:

Kino maale
EelmineKambja kool palkab haridustehnoloogi ja vene keele õpetaja
JärgmineMuudatused maakonna bussiliinidel