Kuuste koolilapsed taas võimlemispeol

813
Peole nime andnud tantsu tantsisid Mihkel, Kreete, Mairin, Deiny-Christiin, Mariana, Andra, Kirke ja õpetaja Inga. Foto: Inga Kurgjärv

Sel korral osales Kuuste koolist võimlemispeol kaks gruppi. Lasteaia kava tantsiti „Kiisud keerutavad tantsu“ laulu järgi. Laulu autor on Airi Liiva ning kava autor Kadri Jukk. Koos teiste lasteaedade lastega olid tantsuplatsil ka meie lasteaia lapsed – Airika, Liisu, Mirell, Mairold, Martin, Kren-Andro, Erena ja Anete. Esinejatel olid vahvad kassipiltidega riided koos karvase kassimütsi ja karvase sabaga. Teine tants, milles osalesid meie kooli lapsed, oli koostatud 1. ja 2. klasside lastele. Tantsu nimi oli „Vaba päev“, mis andis nime kogu võimlemispeole. Ka selle laulu autor on Airi Liiva ning kava autor Nele Kimmel. Kuuste kooli grupis osalesid Mairin, Kreete, Mihkel, Deiny-Christiin, Andra, Kirke ja Mairin. Kava riietuseks olid teksapüksid, valge särk, punane nokamüts ning punane seljakott.

Võimlemispeole eelnesid nii õppimisperiood kui ka proovid. Meie lapsed olid väga tublid ja pidasid kenasti vastu kõik proovid, kus tuli korduvalt harjutada oma tantsu koos teiste lastega, et paika saada oma asukoht platsil ning kõikvõimalikud paigutused, mis kava autorid olid välja mõelnud.

Omalt poolt soovin tänada kolleege, kes aitasid lastel kavasid harjutada ning kes olid peo päeval lastega kaasas ning aitasid kostüümide osas ja pikniku koordineerimisega. Tänan ka lapsevanemaid, kes tulid peole oma laste esinemist vaatama.

INGA KURGJÄRV,
Kuuste kooli liikumisõpetuse õpetaja

Kino maale
EelmineRüblikute ,,Vaba päev” Tartu võimlemispeol
Järgmine„Vaba päev“ Tamme staadionil