„Vaba päev“ Tamme staadionil

1303
„Kiisud keerutavad tantsu“ (kava autor Kadri Jukk): tantsulise võimlemisringi vanema grupi lapsed.

28. mail toimus Tartu Tamme staadionil võimlemispidu, mis seekord oli juba kaheksas ning kandis pealkirja „Vaba päev“. Ligi 2000 osaleja hulgas võttis peost osa ka päris mitu võimlemishuviliste gruppi, igaühel sportlikust peost nüüdseks omad muljed ja mälestused settida jõudnud.

Ehkki Tartu selle aasta võimlemispidu kandis nime „Vaba päev“, oli see osalejatele hoopis üks väga tihe ja rohket tantsu täis päev. Vaatamata väikesele vihmale oli hea meel näha, et esinejad olid rõõmsad ja ootusärevad. Kõige vähem lasevad end sellistest pisiasjadest nagu ilm segada lapsed. Mitusada lasteaialast olid sel korral muutunud kiisudeks, kes koos oma juhendajatega esinesid.

Kambja lasteaiast osalesid lasteaedade kavas „Kiisud keerutavad tantsu“ (kava autor Kadri Jukk) tantsulise võimlemisringi vanema grupi lapsed. Tantsu keerutasid Anni Miljan, Mirtel Loomus, Hannes Kärgenberg, Cristella Kera, Erko Ots, Misell Roos, Karry Kangur, Grete Anni, Martin Uusen, Kirke Ilves, Miina Metsmägin ja Marten Rehk.

Kiitus kõigile lastele suurepärase esinemise eest ja loodan, et teis on veel jätkuvalt tantsulusti ka koolilapseks saades!

Tänan ka lapsevanemaid ja peresid abi ja hea koostöö eest!

MONICA ROOSVE,
Kambja lasteaia Mesimumm liikumisõpetaja, tantsijate juhendaja

Kino maale
EelmineKuuste koolilapsed taas võimlemispeol
JärgmineMida teha suvevaheajal