9.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja neiud pääsesid auhinnareisile Helsingisse

Kambja neiud pääsesid auhinnareisile Helsingisse

Kambja põhikooli tänavused lõpetajad Liisa Maata ja Kati Johanson külastasid juuni viimasel reedel Helsingit. Naaberriigi pealinnaga tutvumine oli neidudele tunnustuseks selle eest, et nad kuulusid võitjate sekka Tartumaa Euroinfo Keskuse poolt korraldatud Tartu linna ja maakonna õpilaste internetiviktoriinil “Tunne Euroopa Liitu”.

Tartumaa Euroinfo Keskuse korraldas Euroopa Liitu puudutava internetiviktoriini juba neljandat korda. Võistluse läbiviijad nentisid pressiteates, et väga head Euroopa Liidu alased teadmised on Kambja põhikooli õpilastel, kes on osalenud kõigil neljal Internetiviktoriini võistlusel, seekordsel võistlusel tuli seitse õpilast Kambjast esimese 10 hulka.

“Et võistluse võitjatele on ette nähtud auhinnareis Helsingisse, pakume õpilaste saatjaks olemise võimalust Kambja põhikooli õpetajale, mis oleks siis nii tunnustus kui tänu nähtud vaeva eest,” selgitati pressiteates. Kambja kooli ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse vanemõpetaja Marju Pehlak oli küll tähelepanuavaldusest üllatatud, kuid jättis kehtivustähtaega kaotama hakanud passi tõttu sõidu tegemata. Tema palvel saatis Tartumaa õpilasi Helsingi-sõidul Kambja kooli asjaajaja Vaike Palla.

Toivo Ärtis
KV

Loetumad