13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEesti laste kiige rajamist Gruusiasse toetasid ka kambjalased

Eesti laste kiige rajamist Gruusiasse toetasid ka kambjalased

Kambja valla lapsed ja täiskasvanud on teinud annetusi selle heaks, et Gruusias Kutaisis rajataks järgmisel suvel Eesti laste kiik.
Eelmisel sügisel algatas Unipiha algkooli õpetaja Lembit Jakobson annetuste kogumise Gruusia laste heaks.
Heategevusaktsiooniga liitusid näiteks Kambja kooli õpilased Lauri Saar, Heiki Zeigo, Peeter Murumets, Kaspar Maata, Pilvi Kübarsepp, Kätlin Rõigas, Marleen Leib, Gerrit Kõiv, Anne-Mari Talvet, Alvar Kooning, Taavi Tihanov ning nende toonane klassijuhataja Valve Keskpalu, kes annetasid kokku 192 krooni.
Raha kanti märtsi algul SOS Lasteküla Eesti Ühingu arvele 221001178590 Hansapangas.
Õpetajate päeva paiku saatis Sirje Raagmets SOS Lastekülast Kambjamaile e-kirja, milles annab teada annetustena kogunenud raha kasutamisest.
Sirje Raagmets tänab asjaosalisi südamest tulnud toetuse eest Gruusia lastele.
“Suutsime kokku saada vaid 100 dollarit, kuid Gruusia sõpru liigutas see väga,” märgib Sirje Raagmets. “Kuna nad olid just Kutaisi kooli lastele viimase veerandi algul vihikuid ja kirjutusvahendeid ostnud, siis otsustasime koos, et meie kogutud raha eest ehitavad nad 2004.a.suvel avatavasse Kutaisi SOS Lastekülasse laste kiige. EESTI LASTE KIIGE !”

Toivo Ärtis

Loetumad