-1.2 C
Kambja
Teisipäev, 19.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSõbrapäeva televisioon Kambja lasteaias

Sõbrapäeva televisioon Kambja lasteaias

Muudetud 07.04.2005 15.05

Lasteaias on sõbrad eriti hinnas – mängud tahavad mängimist ja kõige parem on ju seda teha koos sõbraga, kes mõistab sind.

15. veebruaril pidasime lasteaias sõbrapäeva. Sõbrapäeva peokuulutusel kutsusid rebane, jänes ja karu kõiki vaatama sõbrapäeva televisiooni. Nädal enne pidu oli üles pandud postkast, kuhu sai sisse panna oma tervitusi.

Sõbrapäeva hommikul koguneski terve lasteaed saali, kus rebane, jänes ja karu kõiki tervitasid. Kõigepealt lahati koos sõpruse olemust – missugune peaks sõber olema ja kuidas olla sõbralik. Laste abiga sai tehtud asi selgeks ka jänesele – temal olid sõprusest küll täiesti valed arusaamad.

Karu teatas, et tema kõige suurem sõber on televiisor. Ta näitas, kuidas tühjast karbist saab ise televiisori meisterdada – jällegi tore sõbraga koos mängida. Pandigi siis see mänguteleviisor mängima – karu luges sõbrapäeva uudiseid, rebane näitas saates “Kaunis kaunimaks” kuidas ennast sõbrapäeval ehtida, jänes luges ette postkasti laekunud tervitused ja näitas joonistusi.

Kuna kõik teavad, et pikalt teleka ees istuda on kahjulik, pandi “pildikast” mängult kinni ning lapsed esinesid toredate laulude ja tantsudega.

Sõbrapäeva pidu lõppes väikeste üllatustega – igaüks sai kaardi ja šokolaadisüdame.

Et saada suureks,

peab olema väike,

Et oleks elu,

peab paistma päike.

Et oleks õnne

peab olema sõber,

kes hoiab sind Anne

ja abiks on kõiges.

Maila Jürgenson

Karu, rebane ja jänes

“Mesimummi” kolmandast rühmast

Loetumad