13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivReet Linna, Jassi Zahharov ja Maarja Jakobson kutsuvad kaasa laulma

Reet Linna, Jassi Zahharov ja Maarja Jakobson kutsuvad kaasa laulma

Pühapäeval, 1. augustil kell 18 salvestab Reet Linna Kambja kiriku juures rahvakooli memoriaali platsil järjekordset saadet sarjast Laulge Kaasa.

Avalikule salvestusele oodatakse kõiki huvilisi. Telesaate koduleheküljel on selle kohta ka südamlik kutse: “Armas sõber – kui sa veel ei ole oma laulu üles leidnud, ehk leiad sa selle koos meiega lauldes ja ühiselt telesaadet Laulge Kaasa tehes.” Pidu toimub iga ilmaga.

Saates esinevad kutseline laulumees Jassi Zahharov ja laulev näitleja Pärnust, Kambja juurtega Maarja Jakobson.

Augustikuu esimesel õhtul tehtavat saadet näeb Eesti Televisiooni eetris 11. septembril kell 20.30, kordusaade on nädala pärast – 18. septembri hommikul.

Laulge Kaasa on ETV ja Meediagrupp Süd-Est suveprojekt, mis on saavutanud juba mitmel hooajal laululembese vaatajaskonna seas suure populaarsuse. Saatejuhirolli on täitnud alati tuntud laulja ja teletoimetaja Reet Linna, kes muuhulgas on Reet Linna Meelelahutus OÜ omanik.

“Üks tore sõnapaar see Laulge Kaasa,” arutletakse saate koduleheküljel. “Kunagi, aastaid tagasi, pani maestro Valter Ojakäär sellise pealkirja ühele laulikule, kus noodiridade vahele olid ära mahutatud hetke armsamad laulud. Nii nagu aja kulgedes on sündinud uusi laule, nii on kasvanud ka laulikute hulk. Põlvest põlve oleme ikka armastanud neid laulikuid elavaks laulda.”

Toivo Ärtis

Laulge kaasa koduleht!

Loetumad