5.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivNoorte Jalgpalliturniir 2004 Kambjas

Noorte Jalgpalliturniir 2004 Kambjas

Esmakordselt toimus 19. septembril Kambja uhiuuel staadionil Noortekeskuste-vaheline jalgpalliturniir, kuhu päikseline sügisilm oli kokku meelitanud staadionitäie noori energilisi jalgpallisõpru. Turniir algas kell 12 ning kestis kella 17-ni. Paljud osalejad olid juba varakult kohal, et teha enne mängu korralik soojendus. Mängude vahepeal said jalgpallurid kehakinnitust Jäärgipesa kohvikus.

Kambja jalgpallipoisse olid oma tantsuga ergutamas ja toetamas Kambja tantsutüdrukud (Katre, Katriin, Merlin, Getter, Egle, Elen, Merily, Kristina, Mari-Liis ja Liis).

Võistkondi oli 6. Osalesid noorte võistkonnad Kambjast ( Kristjen Käärik, Garri Sard, Rünno Appleine, Rauno Kiuru, Gelvin Palk, Vahur Palk, Jaanus Aavik, Tauri Tartes, Reemo Kappet, Oliver Paal, Arnold Talvet ja Mati Luik),Vana-Kuustest (Silver Kask, Lauri Kivimaa, Kristjan Vahtra, Ken Haugas, Margus Põllupüü, Siim Talismaa, Kaimo Poska, Henri Kink, Kaido Poska, Ardo Peda, Ivo Voika, Andri Snetkov, ning vahetusmängijad Lehar Kudu, Anari Snetkov ja Ats Albert), Nõost, Tartust, Noortekeskusest Öökull ja Alatskivilt. Lisaks võtsid turniirist osa Lõunapolitseiprefektuuri politseinikud. Kokku oli mängijaid 89.

Esimesel Kambja Jalgpalliturniiril võitsid I koha Tartu „Tervena ellu“ jalgpallivõistkond, II koha Nõo, III koha Vana-Kuuste, IV koha Alatskivi, V koha Kambja ning VI koha Öökulli noored. Pärast pingelise päeva lõppu toimus Kambja Noortetoas after-party.

Jalgpalliturniir toimus koostöös Kambja vallavalitsuse ning Lõuna politseiprefektuuriga. Samuti täname kohtunikke Jaan Naabrit, Mati Luike ja Üllar Zeigot ning „muusikameest“ Kuido Kondikest.

Põnevusega jäädakse ootama järgmisi kohtumisi, mis kindlasti toimuma saavad!

Monica Roosve
Kambja Noortetoa noorsootöötaja

Loetumad