-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivJõuluaega rikastasid muusikalised maiuspalad

Jõuluaega rikastasid muusikalised maiuspalad

Meil koos on hea: Kambja kooli õpilasel Merje Aavikul oli korraks võimalus koos ansambli Noorkuu meisterlauljatega lauluviisi veeretada. Foto: Peeter Ruuge

  

Kui piltlikult väljendada, siis tänavune jõuluaeg tõi sadadele kambjalastele tipptasemel muusikaelamused suisa koju kätte. Kambja kirik kuulus tänavu nende väheste pühakodade hulka, kus andis kontserdi Dave Benton koos Tallinna ja Viimsi ühendatud gospelkooriga. Võiduka Eurovisioni ajast eestlaste seas laialdaselt tuntuks saanud Dave Benton esitas 14. detsembril Kambjas klassikalise jõulukava, millesse oli pikitud ka erinevaid töötlusi kõigile tuntud jõululauludest.

Teise jõulupüha õhtul laulsid kooli saalis kambjalastele Martti Meumers, Rein Kahro, Virgo Tulit, Remi Teras ja Ilmar Madison, kes on koondunud mainekasse ansamblisse Noorkuu. Ansamblile ikka ja alati iseloomulik kõrge vokaalkultuur, huvitavad lauluseaded ning siiras ja südamlik interpretatsioon võitsid ka Kambjas kuulajate südamed.

Toivo Ärtis

Loetumad