6.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPärnumaa ootab ettevõtlikke naisi tutvumisretkele

Pärnumaa ootab ettevõtlikke naisi tutvumisretkele

Tähelepanu, naised, 15.-16.augustil sõidame kaheks päevaks Pärnumaale õppereisile „Naised ettevõtlikuks!” Selles piirkonnas saab oma silmaga näha ja käega järele katsuda, kuidas on alguse saanud esimeste „hullumeelsete ideede rakendumine” (kultuuriõhtute, seenemarjapiknikute korraldamine, mustikamaffia, külamaja ehitamine jpm).

Külastame Pärnumaal tegutsevaid naisettevõtjaid (Kabli pagar, Häädemeeste Martad jt.). Ööbima läheme Soometsa külamajja, kus kuuleme-näeme Soometsa küla toimetusi (külamaja, külaturismi toote teenused ning rõõmu ja tulu toov ühistegevus ettevõtjate, MTÜ-de ja kohaliku omavalitsuse vahel).

Teooria osas tuleb meid julgustama Pärnumaa ETNA (MTÜ Ettevõtlikud Naised Eestimaal) esindaja, kes räägib ettevõtluse alustamisest ja raamatupidamisest.

NB! Pärnumaa ettevõtlikud naised on juba ette lubanud, et jagavad ohtralt kasulikke näpunäiteid, kuidas oma idee tegelikkuseks vormida.

Seepärast, kui olete huvitatud oma ettevõttega alustamisest või tahate mõnd head ideed tuleviku tarvis põlletaskusse talletada, siis võtke kiiresti ühendust (tel. 5668 4894 või 735 2732)!

Ekskursiooni rahastab Maaelu Edendamise Sihtasutus.

Mae Alviste (MTÜ Kambja Kihelkonna Arenduskoda)

Loetumad