8.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiiv12. oktoobril on võimalik kohtuda sordiaretaja Viive Rosenbergiga

12. oktoobril on võimalik kohtuda sordiaretaja Viive Rosenbergiga

Neljapäeval 12. oktoobril kell 16 korraldab Kambja raamatukogu täiskasvanud õppija nädala ettevõtmisena kohtumise Kambjast sirgunud põllumajandusteadlase, Eesti Vabariigi teaduspreemia laureaadi Viive Rosenbergiga. Kohtumine lähtub juhtmõttest "Põllumees kui looja: sordiaretus maaharija teenistuses". Õpituppa oodatakse nii aktiivseid põlluharijad kui ”potipõllumehi”. Viive Rosenberg on valmis tutvustama nii sordiaretuse minevikku kui kaasaega.

„Võiksin inimesi õhutada ka ettevõtlusele,“ avaldas Viive Rosenberg arvamust. „Olete ju kuulnud, et Eestis toodetud toit saab üha enam populaarseks, seda õhutab ka praegune põllumajandusminister.

Mõistagi on kohtumisele oodatud kõik kambjalased, kes aastakümnete eest olid Viive Rosenbergi koolikaaslasteks. „Minu klassil saab tuleval aastal 50 aastat, kui lõpetasime Kambja 7-klassilise kooli,“ meenutas Viive Rosenberg.

Kõigil huvilistel, kes soovivad kohtumisel osaleda, palutakse endast teada anda Kambja raamatukogusse (e-post raamatukogu@kambja.ee, telefonil 741 6447). Eelregistreerimine on vajalik istekohtade ja kohvilaua planeerimiseks.

Toivo Ärtis

Loetumad