4.9 C
Kambja
Teisipäev, 16.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEnics otsib tööjõudu

Enics otsib tööjõudu

Enics Eesti AS on 2004. aastal asutatud tööstuselektroonika ettevôte, mis kuulub rahvusvahelisse Enics Gruppi. Enics Grupp on üks juhtivaid ja kiirelt arenevaid tööstus- ja meditsiinielektroonika tootjaid. Meie tehas asub Elvas ja siin töötab hetkel 460 inimest.

Seoses uute projektide sissetoomisega otsime täiendavat tööjõudu.

TOOTMISSEADMETE TEHNIKUD

Töö kirjeldus: Tootmisseadmete (SMD, lainejootmisemasin jm.) töökorrasoleku tagamine, sh. igapäevased hooldus- ja remonttööd, seadistamine, varuosade olemasolu jälgimine ja vajadusel tellimine, tootmisseadmete operaatorite tehniline nõustamine. Sobival kandidaadil on vähemalt põhiharidus, tehniline taip, arvuti kasutamise oskus baastasemel, kasuks tuleb töökogemus sarnases valdkonnas.

TOOTMISSEADMETE OPERAATORID

Töö kirjeldus: Tootmisseadmete (SMD, lainejootmisemasin jm.) tööks ettevalmistamine, seadistamine, väiksemate vigade likvideerimine, protsessi jälgimine ning toote kvaliteedi kontrollimine. Sobival kandidaadil on vähemalt põhiharidus, hea nägemine, arvuti kasutamise oskus baastasemel, kasuks tuleb tehniline taip. Töö sobib inimesele, kes eelistab liikuvamat tööd.

ELEKTROONIKASEADMETE KOOSTAJAD

Töö kirjeldus: Elektroonikaseadmete valmistamine vastavalt etteantud joonistele, juhenditele. Võimalik valida mitme töölõigu vahel – komponentide eelkäsitlemine, käsiladumine, visuaalne kvaliteedikontroll, toodete parandamine, toodete testimine, toodete häälestamine, tootemoodulite kokkupanek jms. Sobilikel kandidaatidel on vähemalt põhiharidus, hea nägemine, peentöö kogemus.

Töö toimub vahetustes.

Omalt poolt pakume:

  • väljaõpet koha peal nii teooria kui praktika vormis
  • konkurentsivõimelist palka ja boonust vastavalt tulemustele
  • puhtaid ja kaasaegseid töötingimusi
  • meeldivaid ja koostöövalmis kolleege
  • ettevõttepoolset transporti

CV-sid ootame kuni 31. oktoobrini k.a.
e-mailile eve.vink@enics.com vôi aadressil Valga mnt.7a, 61504 Elva või faksil 730 2528
Märksõnaks palume panna “tehnik” , “operaator” või “koostaja”.
Info tel. 736 1715, 521 5984

Loetumad