Lepatriinud

472

  

TERE, TERE,
VÄIKSED TRIINUD,
OLEME KÕIK LEPATRIINUD,
USINAD JA LÕBUSAD
TÄPILISED PUTUKAD.
LEPATRIINU, LENDA SA,
KÕIKI LAPSI TERVITA.

Meie rühma nimi on Lepatriinud. Laste vanus rühmas on 5-6 aastat. Enamusega alustasime koos alates kolmandast eluaastast. Laste arv rühmas on 24. Seega on meil väga suur rühm. Poisse on 14 ning tüdrukuid 10. Meie rühmas käivad rõõmsad ja elavaloomulised lapsed, kelle meelistegevusteks on kõik mängulised tegevused. Kõige rohkem meeldib väikestele lepatriinudele mängida kodu. Poisid sõidavad autodega nagu isadki ja tüdrukud vahetavad vahetpidamata nukkudel riideid, kübaraid ja kotte – ilmselt just nagu emmed. Veel meeldib neile ehitada klotsidest erinevaid ehitisi, meisterdada ja teha sporti.

Rühmaruume on meil kaks – üks tuba on mängimiseks, teine magamiseks. Toad on liigendatud tegevuskeskusteks, kus saab mängida kodu, lauamänge, joonistada ja voolida, kuulata jutte ja vaadata raamatuid. Mänguasjad ja mängud, raamatud ja joonistustarbed on lastele kättesaadavad avariiulitel.

Lastega tegelevad õpetajad Sigrid Hankov, Krista Loid ja Helgi Kreek, kes on endale ülesandeks seadnud luua lastele eeldused toimetulekuks koolis ja edaspidises elus, et neist kujuneksid tulevikus arenemis-, otsustus-, vastutus- ja koostöövõimelised ühiskonnaliikmed.

Kino maale
EelmineKrõllid
JärgmineTähekesed