-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja pereklubi üllatas tublisid lapsi kingitusega

Kambja pereklubi üllatas tublisid lapsi kingitusega

Tähelepanuväärne avaldus aktiivsetele ja viisakatele: Kambja kirikus toimunud kihelkonna koolide ühise jõulukontserdi eel üllatasid Pereklubi esindajad Kaja ja Artur Ilmjärv kingitustega Merje Aavikut ja Liis Ehrlichi. Foto: Pereklubi

  

Õnn, et keelati ja kästi, õpetati, tehti pai…

Õnn, et kasvatati hästi –

nõnda lastest asja sai…

Kambja Pereklubi otsustas toetada jõulude ajal ühte Kambja valla tublit last ja korraldas selleks heategevusliku müügi 10. detsembri jõululaadal.

Enne laata kogunesid Pereklubi liikmed ja nende lapsed, et üheskoos laadaks valmistuda. Mehed küpsetasid piparkooke ja naised koos lastega valmistasid jõulukaarte. Sagimist oli palju ja tulemus vahva!

Laadapäeval müüdi kogu toodang külastajatele maha ja nii koguti 1000 krooni. Kuna raha kogunes oodatust rohkem, otsustasime teha jõuluüllatuse hoopis kahele lapsele. Tublisid lapsi on Kambjas aga palju ja valida oli väga keeruline. Lõpuks leppisime kokku, et üllatuse saavad Merje Aavik ja Liis Ehrlich.

Selgitusena pean lisama, et seekord ei otsinud me last, kelle hinded on suurepärased või kes tublilt esineb.

Otsustasime selle järgi, et laps peaks käima vähemalt ühes sporditrennis, käituma viisakalt ja olema ka muidu tubli. Tahtsime omalt poolt neid motiveerida veelgi rohkem spordile ja õppimisele pühenduma. Kingiks said need lapsed Sportlandi kinkekaardid. Tahame tänada Merje ja Liisi vanemaid, kes on oma lapsi nii hästi kasvatanud ja soovime neile jõudu edaspidiseks.

Loodame, et sellest ettevõtmisest saab Pereklubi traditsioon ja tuleval aastal on meil jälle võimalus premeerida meie valla tublisid lapsi. Suur tänu meie toetajatele AS Pere Leib Tootmisele, Grenader Grupile ja Balti-Ameerika Partnerlusprogrammile.

Samuti tänusõnad kõikidele lahketele ostjatele jõululaadal!

MTÜ Kambja Pereklubi nimel

Annely Zeigo

Loetumad