0.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKooli mitu nägu

Kooli mitu nägu

Merili Kuusik:
Minu jaoks on koolil väga mitmeid nägusid. Neist kõige olulisemaks pean enda jaoks koolitundides õpitut ning oskust teha koostööd, olla otsustusvõimeline, osata suhelda ja käituda, sest kõike seda usun endal tulevikus vaja minevat.

Kristina Meus:
Kuid kas koolis käivad õppimas ainult need, kes tõesti õppida tahavad ja seda vajalikuks peavad, et elus kuskile jõuda?. Paljude jaoks jääb see küsimus õhku rippuma, kuid minu vastus sellele küsimusele on „ei“. Igas koolis on mõned paharetid, kes ei taha ise õppida ja selle tagajärjel ei lase ka teistel õppida.

Liina Tiideberg:
Ka õpilased suudavad teistele nähtavaks tuua kooli erinevad küljed – olgu need kas võistluste esikohad või preemiad, mis toovad esile just need paremad küljed, või mõned suured lollused (alkoholi ja narkootikumide tarvitamine, suitsetamine), mis toovad esile halvad küljed.

Valdek Luik:
Koolil võib tõesti olla mitu nägu, sest koolis peavad käima kõik ja inimesed on erinevad.

Riina Org:
Igatahes kooli head ja halvad näod ei ole iseenesest tulnud, vaid need on kujundanud inimesed, kes seal töötavad ja õpivad.

Loetumad