Õpime mõnuga üheskoos – koolis, tööl, külas, kodus, igal pool

438

Tänavu kümnendat korda teoks saava täiskasvanud õppija nädala (TÕN) ajal toimub ka Kambja vallas mitmeid ettevõtmisi. TÕNi ajal on fookuses inimese õppimine ja enesetäiendamine kogu elu jooksul, kui isiksuse ja ühiskonna arengu põhiline eeldus toimetulekuks muutuvas maailmas.

Karjäärinõustajaga karjäärist ja karjääriplaneerimisest

Täiskasvanud õppija nädala raames loodi kambjalastele võimalus tulla kohtuma elukutselise karjäärinõustajaga. Raamatukogu lugemisaalis pidas Merike Sassi 11. oktoobril huvilistele sissejuhatava loengu „Mis on karjäär ja karjääriplaneerimine“. Sellele järgnes kaks tundi väldanud tegevus infoküllases töötoas „Olen ise oma õnne sepp“.

Õpibuss tuleb külla ka Kambjasse

Neljapäeval, 18. oktoobril kell 10 kuni 12 peatub Kambjas Jäägripesa ees parklas õpibuss, kuhu oodatakse kõiki uudistajad, kel soov ammutada infot (täiskasvanueas) õppimise kohta – olgu siis koolis või kursustel, päeva- või kaugõppes.

TÕNi eel ja ajal sõidab Eesti teedel õpibuss, milles peatuspaikades korraldatakse meelepäraseid õpitegevusi. Bussis jagatakse infot õppimisvõimaluste kohta, pakutakse kohvi ja TÕNi komme.

Õpibussis pakutakse värsket infot ja häid soovitusi neilegi inimestele, kes tahaksid, et mõni nende pereliige jätkaks oma katkenud haridusteed või leiaks uue koolituskoha.

Kambja vallas korraldab TÕNi raames elukestvat õpet propageerivaid ja tutvustavaid ettevõtmisi Kambja raamatukogu.

Toivo Ärtis

Kino maale
EelmineBC Kambja edukas algus liigamängudes
JärgmineLegendaarse Heldur Jõgioja seltsis igav ei hakka