5.9 C
Kambja
Teisipäev, 16.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivBC Kambjal tuli vastu võtta esimene kaotus

BC Kambjal tuli vastu võtta esimene kaotus

Kolmapäeval Tartumaa II liiga korvpallikarikavõistluste mängus võõrustas BC Kambja Estpresto meeskonda. See kord tuli BC Kambjal vastu võtta hooaja esimene kaotus.

Mängu algus kujunes kodumeeskonnale raskeks jäädes 4:0 kaotusseisu. Ometi tehti Paavo Kiurule viga ja järgnesid vabavisked, millest mõlemad tabasid.

Seejärel aga ei suudetud väljakult ühtegi tabavat viset sooritada ja peagi oli seisuks 9:2. Seejärel soojenesid mehed üles ja suutsid välja võidelda viigi 11:11, millele omakorda vastas Estpresto tabava viskega. Estpresto eduseisul 13:11 võeti aeg maha. Pärast pausi suudeti võrdselt mängida, ent esimese veerandaja lõpuks oldi ikkagi neljapunktilises kaotusseisus 22:18.

Teise veerandaja alguses tegi Karl-Robert Kriis mõned ilusad ja edukad läbimurded ja võideldi kui võrdne võrdsega. Seega poolaja tulemuseks viigiline 33:30.

Kolmandat veerandaega alustas edukamalt Kambja ja suudeti vahe venitada viie punktiliseks, kuid sellest ei piisanud.

Paar minutit enne kolmanda veerandaja lõppu tegi Rauno Kiuru enda viienda vea ja pidi platsilt lahkuma. Selle ajaga aga oli Estpresto end juba ette viinud ja kolmas veerandaeg lõppes 10 punktilise kaotusega 45:55.

Ka neljandal veerandajal ei suudetud mängu pööret tuua ning lisaks Raunole tegi viienda isikliku vea ka Paavo Kiuru ja mängu pandi Raiko Maremäe, kes aga ei saanud Paavo kohapeal hakkama ja vahetati Gaspar Värvi vastu. Viimane tegutses oluliselt edukamalt. Estpresto aga sellest hoolimata suurendas vahet ja jäi ainult võit vormistada.

Nii tuli vastu võtta Kambja meeskonna karikamängude esimene kaotus numbritega 58:79.

Järgmine karikamäng leiab aset juba eeloleval kolmapäeval Kambja spordihoones 14 novembril kell 20:20. Ootame kaasaelajaid, et suudetaks vastu hakata Kroonpressi meeskonnale. Täna tegid fännid algusest lõpuni kõva kisa ja nii mõnigi vastane eksis tänu sellele viskel.

Indrek Ird spordireporter Koduvald Online

 

Loetumad