0.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivDave Benton ja ETV tütarlastekoor toovad Püha öö Kambja kirikusse

Dave Benton ja ETV tütarlastekoor toovad Püha öö Kambja kirikusse

Dave Benton ja ETV tütarlastekoor Arne Saluveeri juhatamisel alustavad 2. detsembril aasta mahukaimat jõulukontsertide sarja Tallinna Oleviste kirikust. Turnee jõuab 12 Eesti kirikusse ning läbib oma teel ka kõige kaugemad kodumaa paigad nagu Valga ja Räpina. Kambja kirikus esinetakse 13. detsembril.

Jõulukontsertide sari „Püha Öö“ on järjeks eelmiste aastate üliedukatele tuuridele koos Tallinna poistekoori ja Ühendatud gospelkooridega.

„Ma ei ole väga kindel, mis on selle igaaastase suure edu taga, kuid arvan, et oleme alati hästi valinud kooslused ning hoidnud suurejoonelise teostuse kiuste piletihinna kättesaadava kõigile,“ ütles Dave Benton.

Arne Saluveeri sõnul on kooril väga hea meel taaskord esineda Dave Bentoniga nii suures projektis. „Oleme Daveiga teinud mitmed korrad koostööd ja meil on ainult väga head mälestused. Anname endast parima, et viia advendisõnum üle Eesti,“ lisas Saluveer.

Jõuluaja kontsertsari algab 2. detsembril Tallinnast ning lõpeb 23. detsembril Räpinas. Dave Bentonit ja ETV tütarlastekoori saadab viieliikmeline ansambel.

Piletid on müügil Piletilevis ja Statoli jaamades üle Eesti. Hind eelmüügis 100 kr ning tund enne algust kohapeal 125 kr. Pensionäridele ja alla 10-aastastele soodushind 90 kr (müügil ainult kohapeal).

Lisainfo:
Reno Hekkonens
pressiesindaja
Tel 56 602325
e-mail reno.hekkonens@mail.ee

Loetumad