1.9 C
Kambja
Kolmapäev, 08.05.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKuldvillak oli BC Kambjale liiast

Kuldvillak oli BC Kambjale liiast

Täna kell 14:30 Kõrvekülas toimunud mängus alistas Kuldvillak Kambja meeskonna ülekaalukalt 72:36.

Mängu algus oli Kambja poolelt vaadatuna lausa masendav kui Kuldvillak alustas mängu 15:0 spurdiga. Mängitud oli esimest veerandaega kuus minutit kui Kambja 0:15 seisult aja maha võttis. Siis oli meeskonnas justkui uus hingamine ja tehti 10:0 spurt vastu ja seisuks 10:15 Kambja poolt vaadatuna. Seejärel mängiti võrdset mängu kuigi veerandaja lõpp lasti käest ja jäädi 11:18 kaotusseisu.

Teist veerandaega alustati särtsakalt, Karl-Robert tegi kolm kiirrünnakut järjest, ent meeskond vaikselt hakkas väsima ja tehti kaitses vigu. Poolaeg lõppes tulemusega 37:19.

Kolmas veerandaeg mängiti võrselt aga järele rebida ei suudetud ja otsustav veerandaeg algas seisult 49:28. Viimane veerandaeg oli aga Kuldvillakule võidu vormistamine kuna üks tagamees tabas kolmepunktiviskeid uskumatult hästi ja tema takistamiseks Kambjal rohtu ei olnud. Seega on Kambja meeskonna jaoks karikamängud selleks aastaks lõppenud jäädakse jagama 5-8 ndat kohta.

Nädala paari pärast peaks aga algama Terminaal Cup II liiga mesitrivõistlused ning Kambja meeskond hakkab rinda pistma järgmiste meeskondadega: Krossarid, Kuldvillak, Kroonpress, Est-Presto, Ants ja sõbrad, A-Team, Segu, Kungla, Elva KK, Rabamammutid, Ikodor.

Indrek Ird
spordireporter
Koduvald Online

Loetumad