0.9 C
Kambja
Teisipäev, 23.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivBC Kambja võitis kodus taas A-Teami meeskonda

BC Kambja võitis kodus taas A-Teami meeskonda

Kolmapäevases Tartumaa korvpallivõistluste Terimnal Cup'i II liiga alistas Kambja meeskond A-Teami tulemusega 64:49.

Kambja alaustas mängu paremini ja sisuliselt vastast ette ei lastudki välja arvatud seisul 9:8. Siis aga võttis Kambja aja maha ja jätkas aktiivsel nii lauas kui kaitses.

Poolaja võitis Kambja tulemusega 29:24. Kogu mäng toimus Kambja meeskonna dikteerimisel ning vastast lähema le kui seitse punkti ei lubatud. Eelneva mängu sama meeskonnaga suutis Kambja võita siis seekord oldi samast vastasest üle 15 punktiga.

Kambja meeskonnas said käe valgeks kuus mängijat. Edukaim oli Jorma Drenkhan 20 punktiga, talle järgnesid Paavo Kiuru 12, Karl-Robert Kriis 11, Rauno 10, Andrei Vassiljev 6 ja Aarne Mullonen 5 punktiga. Vigu tehti kokku 21 vastase 24 vastu. See oli Kambja meeskonna teiseks järjestikuseks võiduks Tartu Terminaal Cup sarjas.

Loodame, et meeskonnal jätkub võitlusvaimu ja suudetakse alistada ka Elva meeskond järgmisel kolmapäeva 12. detsembril kell 20:20 Kambja spordihoones. Seekord olid fännid isegi pasunad kaasa võtnud ja nii mõnigi vastane eksis viskel ja andis meeskonnale indu juurde.

Indrek Ird
spordireporter
Koduvald Online

Loetumad