3.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTänu teatajaile tabas politsei ohtliku joobes kihutaja

Tänu teatajaile tabas politsei ohtliku joobes kihutaja

Esmaspäeval kella 13.40 ajal helistas liiklusliini numbrile 14 900 naine, kes teatas, et Tartus Ringtee tänaval asuvast tanklast pöördus Viljandi maantee ringi poole tume Volvo, mille juht oli naise sõnul ilmselgelt joobnud. Teataja edastas liiklusliinile ka sõiduki numbri. Juhtimiskeskus edastas info ohtliku liikleja kohta kõigile patrullidele.

Järgmine teade tuli kolm minutit hiljem – üle Ringtee viadukti sõitnud juht helistas liiklusliinile ja teatas ülemäära kiirustavast ja teel vänderdavast Volvost. Mõned minutid hiljem anti samast sõidukist taas teada, sedapuhku juba Kambja lähistelt.

Patrull kiirustas autole järele; Volvo kihutas vahepeal koguni kuni 160 km/h. Maaritsa kandis päästis vaid ime vastu tulnud sõiduki. Ka selle auto juht andis kihutajast liiklusliinile teada.

Juhtimiskeskus kutsus kihutajale vastu ka Võru patrulli. Kella 14.10 ajal sundis politseiauto Volvo vilkurite ja sireeniga teepervele. Joobes Ennu (s 1971) suhtes alustas politsei menetlust.

Politsei tänab kõiki tublisid teatajaid, kes joobes juhi sõidumarsruudist teada andsid ja teisi liiklejaid ohutuledega hoiatasid.

Marge Kohtla
Pressiesindaja
Lõuna Politseiprefektuur

Loetumad