2.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTõhus liikluskahjurite tõrje: liiklusliin 14 900

Tõhus liikluskahjurite tõrje: liiklusliin 14 900

Hoiata oma pere noori!

Igas peres ja sugukonnas on vanemaid inimesi, kelle sõna noortele loeb. Kuna just noored kipuvad suvisel ajal purjuspäi autorooli istuma ja kihutama, siis on omal kohal vanemate ja vanavanemate hoiatused noortele uljaspeadele. Ellujäänud purjuspäi roolikeerajale on tavatrahv üle 12 000 krooni ja kindel on vähemalt 3 kuuks juhtimisõigusest ilmajäämine.

Hoia turvavöö alati peal!

Igal aastal sureb Eesti liikluses 40 kuni 50 inimest seetõttu, et neil oli liiklusõnnetuse ajal turvavöö kinnitamata. Turvavöö on ainus abivahend, mis aitab ka teiste liiklejate vigade puhul elu päästa. Kasuta ise ja nõua selle kasutamist kõigilt, kelle ellujäämine sulle tähtis on. Tavaline trahv turvavarustuse mittekasutajale on üle 2000 krooni.

Hoiata ohtlikku liiklejat!

Iga päev näeme liikluses kaasliiklejaid, kes käituvad ohtlikult enese ja teiste suhtes. Kõigist joobekahtlastest, kihutavatest ja ohtlikult manööverdavatest sõidukitest anna teada politsei liiklusliinile 14 900. Politsei edastab hoiatuse sõidukiomanikule ja sageli aitab see rikkuja sõiduharjumusi parandada.

Juhtivkonstaabel Raivo Kiuru

Loetumad