5.9 C
Kambja
Teisipäev, 16.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivBC Kambja kaotas Termeco/Nõo-le

BC Kambja kaotas Termeco/Nõo-le

Kolmapäeval peetud Tartumaa korvpalli karikamängude II liigas kaotas BC Kambja kohtumise Termeco/Nõo meeskonnale. Esimese veerandaja järel oli kaotusseis minimaalne 8:9.

 

Teisel veerandajal ei suudetud kuidagi meeskonda käima saada ja poolajaks oli juba kaotusseis 11 punktiline 17:28.

Kolmandal veerandajal suudeti tänu maa-ala kaitsele mängu pööre tuua ning võideti veerandaeg 6 punktiga, seisuks kujunes 35:40.

Neljanda veerandaja alguses tegutseti ka veel hästi ja suudeti jõuda kahe punkti kaugusele tulemusega 40:42, ent siis lagunes meeskond täielikult ja Nõo tegi 18:11 spurdi ja võitis kogu mängu 60:41. Liimist olid lahti kaks põhiviisiku meest, meeskonna liider Jorma ja Garri. Loodame, et järgmises mängus on meestel tervis parem ja suudavad anda suurema panuse kui eile.

Lootused edasipääsuks ei ole kustunud juba järgmisel kolmapäeval ootab BC Kambjat ees mäng Kuldvillaku meeskonnaga, kellele mäletatavasti eelmine hooaeg kaotati valusalt väga tähtis mäng. Nimelt lisaajal, kuigi Kambja oli domineerinud kogu mängu suutis vastaste mängija visata 9 meetri pealt seljataga olevasse korvi ning mäng läks lisaajale. Lisaajal aga mäng kaotati ja kaotati lootus ka liigas kolmandat kohta püüda.

Karikamängudel on kolm alagruppi kaks neist nelja ja üks kolme meeskonnaga. Neljastest alagruppidest saab edasi 3 meeskonda ja kolmesest alagrupist saab edasi 2 meeskonda, kes omavahel jagatakse “kahvelsüsteemi”. BC Kambjal on kirjas üks võit ning sellega võib olla ka edasipääsu lootus. Raskel hetkel ei saa kahjuks meeskonda toetada ka Karl Robert Kriis kes väänas hüppeliigest ja peab väljakult eemal olema umbes kolm kuni neli nädalat. Ootame kaasaelajaid kolmapäeval kell 20:20 Kambja spordihoonesse!

Indrek Ird
KV online sport

Loetumad