0.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja poodide sulgemisskoor: 2:1

Kambja poodide sulgemisskoor: 2:1

Silt: Suletud

Rasked ajad majanduses ei ole jätnud puutumata ka Kambjas tegutsevaid kauplusi. Aasta esimesel päeval suleti AS Todas (Põlva Lihatööstus) Kambja kauplus. Eelmisel nädalal sulges ettevõtja Valdar Urm Kambja paneelelamute vahel asunud Männi poe. Kuid olukord Kambja poodidega ei ole veel päris lootusetu.

AS Todas ei nõustunud Koduvallale poe sulgemise tagamaid selgitama. Seevastu Valdar Urm teatas Männi poe sulgemise põhjuseks liiga madala käibe. Kahel viimasel kuul olevat pood olnud kahjumis. “Ega vägisi rahvale poodi peale suruda ei saa,” sõnas Urm. Olukord olevat kehvapoolne ka Pangodi kauplusega.

Praeguse seisuga on Kambjas järele jäänud kaks poodi: Elva TÜ Kambja kauplus ning Kambja tankla pood.

Hoone: kunagise Haava kõrtsi hooneKuid täna oli Valdar Urmil ka rõõmsam sõnum. Urm kinnitas, et ta avab endise AS Todas kaupluse ruumides uue poe. Pood plaanitakse avada juba neljapäeval. Põhiliselt hakatakse müüma toidukaupa. Ettevõtja eelmise kaupluse saatust ei pelga ning ütleb positiivselt, et tuleb proovida.

Nii-siis kahe Kambjas suletud poe kohta tuleb asemele üks uus pood. Majanduslanguses tuleb seda skoori heaks pidada.

 

Loetumad