10.9 C
Kambja
Teisipäev, 30.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLiikluspiirangud Tartu rattaralli ajal

Liikluspiirangud Tartu rattaralli ajal

Eeloleval pühapäeval toimub taas Lõuna-Eesti teedel Baltikumi suurim maanteratturite rahvaüritus 26. Tartu Rattaralli.

Seoses tuhandete ratturite liikumisega on teataval määral häiritud tavapärane mootorsõidukite liikumine ka Kambja valda jäävatel üldkasutatavatel teedel.

Ratturite ohutuse tagamiseks on 27.mail kooskõlastatult Maanteeameti Tartu Teedevalitsusega kehtestatud mootorsõidukite liikumise keeld Pangodi järve ääres Tartu – Otepää teel lõigul Pangodi pood – Kodijärve ajavahemikul kell 13.00 -15.00.

Ümbersõit ümber Pangodi järve on tähistatud. Elvast Pangodi suunas liikujad peavad samuti ümber sõitma Oomiste kaudu Kodijärvele!

Teatavad liikumistakistused ja ummikud võivad ette tulla kell 13.00 – 16.00 ka Tallinn-Tartu-Luhamaa mnt-l Otepää teeristis (nn Tatra rist) kus ratturite peateele sõidu ajal peatatakse üldine liiklusvool.

Liiklus rattaralli rajal on üldiselt avatud, liiklejatel palutakse suhtuda mõistvalt ja kannatlikult suurte ratturite gruppide liikumisse suurtel maanteedel.

Kõikidel, kellel võimalik palume vältida mootorsõidukite liikumist võistlustrassil!

Ette tänades ja mõistvale suhtumisele lootes!

Indrek Kelk
MTÜ Klubi Tartu Maraton
juhatuse esimees
tel: 742 1644
fax: 742 2536
gsm: 516 3260
e-mail: indrek@tartumaraton.ee

Võitluse marsruudid
Pangodi ümbersõit

Loetumad