11.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivIsad lustisid täiega

Isad lustisid täiega

lapsed isad mängimasSeekordne Unipiha kooli traditsiooniline isadepäev koos lastega möödus Andu puhkemaja seiklusrajal Otepääl.

„Lumepallid käest! Meid on 15 last ja 14 lapsevanemat,“ ütleb ürituse eestvedaja Erlend Sild isade ja laste ühist kohtumist puhkemaja ees avades.

 

Kolme tunni sisse mahtusid nii ühised liikumismängud, laste ja isade-emade lumesõda kui seiklusraja läbimine. Üritus ise päädis ühise pannkoogisöömisega puhkemaja suure laua taga.

„Isad muutusid justnagu poisikesteks, kui kõikuval purdel üle oja pidid tasakaalu otsides minema,“ ütleb õpetaja Eha esmaspäeval isadepäeva digifotosid lastele suurel ekraanil näidates.

„Mis me õppisime?“ küsib ta kavalalt pärast fotode vaatamist ning vastab pärast väikest sõnatut pausi ise: „Osavust, julgust, meeskonnatööd. Nägime seda, et isad muutuvad ka ise teiega koos lasteks. Tunnevad täit mõnu nii lumesõjast, suure köie otsas kiikumisest, veereva tasakaalupalgi ületamisest kui tantsimisest.“

Suur aitäh kõigile isadele-emadele, kes koos lastega Andu puhkemajja lustima tulid. Eriline tänu Erlend Sillale, kes ürituse eestvedaja rollis oli.

Õpetajad Eha ja Lembit Jakobson

{joomplu:243} {joomplu:244} {joomplu:242}
{joomplu:241} {joomplu:240} {joomplu:239}

 

Loetumad