4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTule mängima Tulevikulinna mängu Kambjas!

Tule mängima Tulevikulinna mängu Kambjas!

Kambja noortekeskus kutsub kõiki aktiivseid ja julgelt mõtlevaid noori (alates 14. eluaastast), ametnikke, vallakodanikke, kes tahavad kaasa mõelda meie valla tulevikule, mängima Tulevikulinna mängu.

Mängimine leiab aset 21.-22.03.2010 Kambja noortekeskuses. Soovi korral saab ööbida. Üritust korraldavad Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus, Briti Nõukogu (projekti rahastaja Eestis), Kambja noortekeskus.

 

Meeskondadesse registreerimine tuleks teostada kindlasti e-kirjaga aadressil annely.zeigo@gmail.com või telefoninumbril 5192 1636 enne 17.03.2010.

Tulevikulinna mängu mängivad kahe päeva jooksul linna (küla) elanikud, kes esindavad erinevaid valdkondi ja vaateid. Mängu eesmärgiks on leida kõige parem idee kohaliku elukvaliteedi tõstmiseks – see idee võib puudutada teatud piirkonda või piirkonda tervikuna või olla lahenduseks mõnele globaalsele probleemile, millega linnad silmitsi seisavad.

Võistlema on oodatud kohalikud omavalitsused, kogukonna grupid (sh noored), kultuuri-, hariduse- jm tegelevad organisatsioonid. Võistlevad meeskonnad valivad välja piirkonna jaoks olulised probleemid, olgu need siis keskkonda, majandust, sotsiaal- või kultuurivaldkonda puudutavad.

Mängijad kasutavad spetsiaalselt välja arendatud Tulevikulinna mängu. See ainulaadne ja innovatiivne metodoloogia on valminud Briti Nõukogu ja briti organisatsioonide CLES (uuringud ja konsultatsioon kohalikele omavalitsustele) ja URBIS (haridusprogrammid koolidele ja kogukondadele) ja teiste partnerite koostöös. Mängijad tulevad välja ideedega, mida nad testivad ja arendavad koostöös praktikute ja kogukonna liikmetega. Mängu lõpuks antakse üle auhinnad parimatele ideedele ning reaalne rahaline preemia. Samuti kajastatakse mängu meedias.

Ajakava

Loe kindlasti lisa ja toimunud mängude kohta: www.ank.ee http://www.britishcouncil.org/et/estonia-projects-creativecities.htm

Registreerimine on väga tähtis (meeskondade ja toitlustamise arvestuse tarbeks). Palun tee seda enne 17. märtsi.

Loetumad