10.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKatik eest ja tuld!

Katik eest ja tuld!

logoSuvel Lõuna-Eestis puhates kasutavad pea kõik fotoaparaati. Enamasti jäävad sellega tehtud pildid aga su enda mälukaardile või albumisse.

Lae oma erilisemad Lõuna-Eesti pildid hoopis üles kodulehele www.southestonia.info (sealt leiad ka reeglid) ning võid võita atraktiivseid auhindu!

Septembrikuuni kestvale fotokonkursile „Ehe Lõuna-Eesti“ kutsume osalema nii suuri kui väikeseid amatööre ning proffe, kes Lõuna-Eestit kalliks ja eriliseks peavad. Tuleb vaid kõik see, mis siinse kandi eriliseks teeb, pildile tabada! Konkursile pole oodatud mitte ainult ilupildid, vaid ka lihtsa eheduse ja elu jäädvustused. Pilte võib teha kõikjal – linnas ja maal, päikese ja vihmaga, järvel, jõel ja maismaal, inimestest ja loodusest, paikadest ja sündmustest.

Valik parimatest piltidest läheb kõikidele vaatamiseks-hindamiseks Lõuna-Eesti Turismi Facebooki kontole. Võitjaid tunnustame Lõuna-Eesti turismifoorumi ja konkursi „Ehe Lõuna-Eesti“ raames. Parimatele on Lõuna-Eesti välja pannud eriliselt ehedad auhinnad, näiteks haabjamatk ja parvsaun, majutus Kubija hotell-loodusspaas ning pääsmed Viljandi folgile ja palju muud.

Lisainfo: Tuuli Elstrok, SA Lõuna-Eesti Turism, tel: 744 2271, tuuli@southestonia.info, www.southestonia.info

Loetumad