4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivStaarijäljendamine kulges Kammeris menukalt

Staarijäljendamine kulges Kammeris menukalt

Koolilapsed laval.Kammeri koolis toimus tagamäng e traditsiooniline playback sõu. Staarijäljendamine on olnud läbi aegade õpilaste lemmiküritus. Tänavugi oli koolipere selleks valmistunud juba nädalaid. Huvitavate ja humoorikate vahepaladega stsenaariumi panid kokku kasvatajad.

Koolilapsed laval.Kammeri koolis toimus tagamäng e traditsiooniline playback sõu. Staarijäljendamine on olnud läbi aegade õpilaste lemmiküritus. Tänavugi oli koolipere selleks valmistunud juba nädalaid. Huvitavate ja humoorikate vahepaladega stsenaariumi panid kokku kasvatajad.

Kui tervitussõnad said 11. aprillil lausutud, kuulutas huvijuht sõu avatuks. Lavale astusid õhtujuhid Stewen Tuustik ja John Raud.

Esimestena kutsusid nad esinema lustlikud memmed Venemaalt, keda esindasid 3. ja 6. pere noormehed.

Järgnes Kihnu Virve oma kireva kaaskonnaga – neid jäljendasid tüdrukud koos kasvatajate Esteri ja Jaanaga.

Toimetuleku noorem pere koos kasvataja Astritiga kehastusid ansambliks Hellad Velled ning esitasid hoogsa loo ,,Mulle meeldib“. Solistiks oli Marten Koosa, kelle siiras esinemine kutsus kaasa elama ka tagasihoidlikumad õpilased.

5. pere väikesed poisid kasvataja Marika juhendamisel võlusid publikut oma armsalt lapseliku looga viiest ulakast ahvipärdikust.

Üllatusesinejateks olid noormehed Raido Kangro, John Raud, Martin Ujok, Martin Kaasik ja Aigar Lehtsalu, kes esitasid hetkel noorte hulgas ülipopulaarse freestyle Kabaret Dno repertuaarist. Juhendajaks oli kasvataja Ene.

Särtsaka ja omapärase sõuloo Dragostea Tin Dei tõi lavale toimetuleku vanem pere koos kasvataja Evelyniga.

Nalja ja naeru sai palju, kui 7. pere nooremad poisid kasvataja Ene juhendamisel esitasid PS Troika tuntud laulu „Seep“.

Tüdrukute pere koos kasvataja Jaanaga olid õppinud selgeks hetkel raadiojaamades ja tantsusaalides väga kuuma loo Ai Se Eu Te Pego ehk Nossa Nossa.

Toimetuleku noorem klass koos klassijuhataja Eijaga tõid saali nostalgiahetked lauldes Koit Toome laulu „Mälestused“.

Kasvatajad ja majanduspersonal näitasid läbi Meie Mehe ja „Settekaevu sultani“, mida nad teevad vabal ajal. Nalja ja naeru jagus kõikidele ja etteaste võeti publiku poolt väga soojalt vastu.

Õhtu viimased esinejad olid 3. ja 6. pere, keda juhendasid kasvatajad Maie ja Marget. Saal vakatas hardas vaikuses, kui esitusele tuli Ott Leplandi „Halleluujah“. Otti kehastanud Raido Kangro koos teda toetanud kooriga said sooja aplausi osaliseks.

Õppealajuhataja Mare Nugin tänas siiralt kõiki osalenuid soojade sõnadega. Iga pere sai tänukaardi ja uhke maiustustekoti.

Kasvataja Ene Lipping ja huvijuht Hele Kõrs

Loetumad