1.9 C
Kambja
Neljapäev, 18.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja staadionil kohtuvad jalgpalliklubid Nõmme Kalju ja Tartu SK-10

Kambja staadionil kohtuvad jalgpalliklubid Nõmme Kalju ja Tartu SK-10

Jalgpallikohumine.Kambja staadionil on võimalus näha tõsisemat jalgpalli, kui Nõmme Kalju jätkab teisipäeva õhtul oma karikateekonda, kus 1/16-finaali vastaseks on teise liiga tabeli keskmik Tartu SK 10 II. Kohtumine algab kell 18.45.

Jalgpallikohumine.Kambja staadionil on võimalus näha tõsisemat jalgpalli, kui Nõmme Kalju jätkab teisipäeva õhtul oma karikateekonda, kus 1/16-finaali vastaseks on teise liiga tabeli keskmik Tartu SK 10 II. Kohtumine algab kell 18.45.

Tartu SK 10 duubel alistas eelmises ringis FC Otepää seisuga 1:0, samal ajal kui Nõmme Kalju oli üle Tallinna Kalevist 5:0.

“Teisipäeval läheb Nõmme Kalju Kambjasse, kus mängime karikamängu Tartu SK 10 II vastu. Ma ei oska vastase kohta midagi öelda, kuna ma pole neid kunagi mängimas näinud, kuid tean et nad mängivad teises liigas ning on hetkel kaheksandad. Naljakas on selle mängu juures see, et Kalju duubel mängis kolmapäeval Tartu SK 10 esindusmeeskonna vastu ning kaotas neile penaltitega. Aga siiski, meid ei huvita kelle vastu me mängime, kas vastane on meistriliigas, esiliigas või madalamal, me läheme oma kohtumist alati võitma ning soovime pääseda karikafinaali!”, rääkis Nõmme Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio.

Mängija Marco Bianchi: “See on karikamäng, kuid see ei tähenda, et me pole selleks valmis. Me läheme kõiki kohtumisi võitma, kuid see ei saa lihtne olema, kuna kõik vastased on meie vastu eriti motiveeritud ning annavad endast parima. Seega läheme tartlasi võitma ning lõbutsegem üheskoos!”

“Kindlasti tuleb raske mäng, üritame Meistriliga võistkonnale vastu hakkata ja püüame oma värava puhtana hoida. Selleks, et võita on meil mänguks õnne vaja”, arvas SK-10 peatreener Kalev Kajak, kes viib jalgpallitreeninguid läbi ka Kambja noorte hulgas.

SK-10 mängija Ergo Eessaar ennustab: “Sellest mängust hangime kindlasti hästi palju kogumusi ja samas püüame kohale tulnud publikule ja vastasvõistkonnale näidata head mängu.”

Tartu SK 10 II – Nõmme JK Kalju

21. augustil kell 18.45 Kambja staadionil (Kesk tn 12, Kambja, Tartumaa)

Peakohtunik: Timo Teniste
Abikohtunikud: Siim Rinken, Riivo Stolts

Loetumad