-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSüdameisse jäi killuke hoolivust ja isamaaarmastust

Südameisse jäi killuke hoolivust ja isamaaarmastust

Viktoriin.Kammeri koolis möödus Eesti Vabariigi juubelipäeva tähistamine meeleolukalt.

Koolimaja oli ehitud sini-must-valgetes toonides. Teise korruse fuajees kaunistasid seinu laste isamaalistel teemadel tehtud joonistused. Vahetundidel kõlasid kooliraadiost isamaalised laulud.

Pidupäevaeelse reede hommikul kogunesid algklasside ja toimetulekuõppe õpilased oma klassidesse viktoriinile, mis sisaldas erinevaid küsimusi meie kodumaa kohta. Võisteldi nii võistkondadena kui ka individuaalselt. Algklassides võitis võistkond Jänespüks, toimetulekuõppes olid tublimad õpilased Toivo Gergalo ja Kairi Laan.

Algklasside õpilased said oma teadmisi proovile panna veel ristsõnaga ning lõpuks vaadati slaidiseanssi „Eesti Vabariik 95“.

Toimetulekuõppe nooremad õpilased tutvusid klassijuhataja juhendamisel Eesti Vabariigi sümboolikaga ja valmisid Eesti lipud.

Päeva naelaks kujunes vanemate klasside õpilastele toimunud videoviktoriin „Tunnen Eestimaad“. Viktoriinis kasutati tänapäevaseid võimalusi. Küsimused esitati slaididena ekraanile ja võistkonnad pidid oma vastused andma pultide abil. Tublimateks osutusid 8. klass ning 5. ja 6. klass.

Peale viktoriine toimus kooli aulas pidulik aktus. Päevakohased tervitussõnad lausus ajalooõpetaja Maie Leinus. Sõnavõttudega esinesid koolijuht Peep Puusepp ja 9. klassi õpilane John Raud. Esitati erinevaid isamaalisi luuletusi ja –laule nii kodumaast kui kodust. Kõiki esinejaid ja viktoriinides osalejaid autasustati maiustustega.

Õpilaste rõõmsaid nägusid nähes võis pidada tähistuspäeva õnnestunuks. Igaüks sai sellest päevast kindlasti südamesse killukese hoolivust ja isamaaarmastust.

Kammeri kooli õpetaja Eija Sõukand ja huvijuht Hele Kõrs

 

Loetumad