3.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambjas korraldatakse kevadetundmise võistlust

Kambjas korraldatakse kevadetundmise võistlust

Viktoriin.Tartumaa koolide teise klassi õpilaste võistlusmängust on kujunenud hinnatud traditsioon

Juba viis aastat on Tartumaa koolide teise klassi õpilased kogunenud Kambjasse, et võistelda nuputamises, osavusmängudes ja meisterdamises.

27. märtsil osales teise klassi võistlusmängus 48 õpilast kuueteistkümnest maakonna koolist. Võistlusmängu läbivaks teemaks oli „Kevad“. Näitusele tõi iga võistkond kaasa oma kevadise kompositsiooni.

Võistlejaid ja õpetajaid/juhendajaid tervitasid direktor Enn Liba ja õppealajuhataja Marju Pehlak. Huvikooli laululapsed laulsid meeleoluka kevadlaulu. Nuputamisülesanded kevade kohta esitati slaididelt. Lapsed pidid tundma kevadlilli, rändlinde, teadma kevadkuu rahvakalendri tähtpäevi, kevadpealinna, aasta lindu-looma-puud jm. Nuputamisele järgnesid osavusmängud ja meisterdamine.

Õpetajad said sel ajal tutvuda meie koolimajaga ja omavahel kogemusi vahetada. Kõikidele meeldis meie puhas, vaikne ja ilus kool. Tagasiside võistlusmängu kohta oli igati heatahtlik ja positiivne.

Meie kooli teise klassi õpilased Meribell Kivimets, Hanna Reena Kool ja Hannaliisa Palu võitsid teise koha. Võitjatele kingiti raamatud ja mängud. Kõiki lapsi juhendanud õpetajaid tänati tänukirjaga.

Õpetajad soovisid seda traditsiooni jätkata, sest teise klassi õpilastele ei ole maakonnas ühtegi ühisüritust.

Tänan omalt poolt kaaskorraldajaid Mare Paidrat (meisterdamine) ja Anne Väljat (võistlusmängud) ning kõiki õpetajaid, kooli töötajaid ja meie kooli lapsi, kes aitasid kaasa ürituse õnnestumisele. Aitäh!

Ringijuht ja võistlusmängu korraldaja õpetaja
Meeri Talv

Loetumad