5.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivRattateisipäevakud

Rattateisipäevakud

Liikumissari Meie Liigume ja triatloniklubi Trismile kutsuvad rattasõpru osa võtma Tartumaa rattateisipäevakute sarjast

Tartumaa uuel rattaüritusel võib iga osaleja valida endale meelepärase marsruudi ja liikumiskiiruse. Igal etapil on üks kontrollpunkt, kus pakutakse ratta- ja esmaabi ning janukustutust. Soovijad saavad osaleda tunnisel ühistreeningul, mida juhendavad triatloniklubi Trismile treenerid. Kontrollpunktides on võimalik kirja panna oma nimi, mis tagab võimaluse osaleda iga etapi järel auhindade loosimises.

Kontrollpunktid on avatud kõikidel etappidel kell 19.00-19.30, ühistreeningud algavad kell 19.30 ning lõppevad 20.30 samas paigas. Asupaigad: 28. mail Nõo kiriku juures, 4. juunil Melliste poe juures, 11. juuni Pangodi poe juures, 18. juunil Lähte spordihoone juures.

Igal rattateisipäevakul on võimalik liituda ka grupisõitjatega, kes alustavad ühist liikumist kontrollpunktidesse algusega kell 18.00 Anne kanali vetelpäästejaama juurest. Sarja juhendi leiab aadressilt www.meieliigume.ee, info tel 503 2748.

Loetumad