13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSuveränd 2013: Sadama lood Suure-Kambja lavaaugus

Suveränd 2013: Sadama lood Suure-Kambja lavaaugus

 

Laulja laulab istudes mikrofoni.Laupäeval, 7. septembril algusega kell 15 esineb Suure-Kambja lavaaugus laulja Marek Sadam koos pianist Tõnu Laikrega.

Vihma korral toimub kontsert Kambja kooli (Kesk 12) saalis.

Kontsert on kõigile tasuta.

Aastate eest ansambliga N-Euro tuntuks saanud laulja Marek Sadam on viimastel aastatel lisaks diskomuusikale ka mõtlike laulude kontsertidega kuulsust kogunud.

Marek Sadam on selgi suvel käinud moosekandina mööda Eestimaad, laulnud ja jutustanud oma lugusid ning seda kõike publikule tasuta.

Tänavu rändab Marek ringi koos klaverisaatja Tõnu Laikrega. Esitusele tulevad nii autorilaulud kui palad Eesti muusika varasalvest, muuhulgas Artur Rinne, Apelsini ja Kukerpillide lood.

Õhtulehes avaldatud usutluses märgib Marek Sadam, et kontserdid on tasuta just seetõttu, et kuulama saaksid tulla ka need, kel tavaliselt see võimalus puudub. „Väikeseid paiku külastame aga selle mõttega, et ka need kohad väärivad tähelepanemist ja kasvõi kõige lihtsamaid sündmusi. Ja lihtne meie kontsert on, kusjuures iga kontsert loob end kohapeal ise. „Suveränd” on selline mõnus ja vahetu Eesti avastamine.”

Loetumad