5.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVõidukas karjääriseiklus jätkub värvikuulimänguga

Võidukas karjääriseiklus jätkub värvikuulimänguga

LÄKS KORDA: Kambja õpilastel on põhjust poseerimiseks, sest tabel näitab kindlat võitu. Foto: Toivo Ärtis

Kambja kooli seitsmenda klassi õpilaste esindus osales võidukalt esmakordselt korraldatud karjääriseiklusmängul Tartu seikluspargis.

Tartu linna ja maakonna koolide seitsmenda klassi õpilastele mõeldud seiklusmängu korraldas 8. oktoobril Tartu hariduse tugiteenuste keskuse karjäärikeskus.

„Osales 12 kuueliikmelist võistkonda,“ märgib pressiteates karjäärikeskuse töötaja Sirje Tarraste. „Mängijatel tuli vastata ameteid ja elukutseid puudutavatele küsimustele ja panna proovile oma sportlikud võimed. Ilmataat oli võistlejate poolt ja kõik sujus kenasti.“

Kambja kooli esindus (Triinu Tollimägi, Kirke Kalde, Helge Kalde, Lille Välja, Keron Kappet, Kristen Loid) tegutses loovalt ja koosmeelselt ning üllatas nii endid kui kaasvõistlejaid ülekaaluka võiduga. Võistkond valis väga rikkalikult auhinnalaualt uue seikluse – tasuta värvikuulimängu (paintpall) seansi.

Karjääriseikluse peakorraldajateks olid karjäärikeskuse koolitusspetsialist Annika Kilter ja karjäärinõustaja Ele Linder koostöös Tartu kutsehariduskeskuse rekreatsioonikorralduse teise kursuse õpilastega, keda juhendas Reeli Engelbrecht, ja seikluspargi meeskonnaga.

Mängus osalesid Tartu Descartes’i lütseumi, Vene lütseumi, Forseliuse kooli, Hiie Kooli, Veeriku kooli, Kesklinna kooli, Kristliku kooli, Kunstigümnaasiumi, Katoliku kooli, Kambja kooli, Lähte ühisgümnaasiumi, Laeva põhikooli võistkonnad.

„Kahjuks ei olnud rohkem võistkondi võimalik vastu võtta, kuigi soovijaid oli rohkem,“ kirjutab Sirje Tarraste, kes linna ja maakonna koolide koostöö hoidjana loodab, et seiklusmängust saab tore tava.

Toivo Ärtis

Loetumad