-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivHinnatud ettevõtlusnõustaja tuleb kohtuma ettevõtjatega

Hinnatud ettevõtlusnõustaja tuleb kohtuma ettevõtjatega

Aprilli lõpus on Tartusse tulemas Tartumaa Arendusseltsi pikaaegne koostööpartner Hollandist – Rob Heilijgers. Rob on hinnatud ettevõtlusnõustaja turunduse ja tootearenduse alal ning olnud abis ka mitmete koostöövõrgustike loomisel ja arendamisel.

Robi külastuse eesmärk on kontaktide ja koostöösidemete loomine Tartumaa ja Hollandi Ida-Groningeni piirkonna ettevõtjate vahel eesmärgiga eksportida Tartumaa tooteid ja teenuseid. Hollandi ettevõtetega on koostöö eesmärgil juba alustatud läbirääkimisi puidu, turba, aianduse (sh kanepitooted) ja turismi teemadel.

Kui te olete huvitatud koostööst ja ekspordivõimalustest Hollandiga, siis palun saatke meile sellekohane teavitus koos oma ettevõtte lühikirjeldusega (võimaluse korral inglise keeles) 15. aprilliks aadressile: triin@tas.ee

Seminari- ja konsultatsiooniajaks on planeeritud 28. ja 30. aprill. Täpne aeg lepitakse kokku juba konkreetsete huvilistega.

Loetumad