1.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivNoored artistid võlusid võrratute meloodiatega

Noored artistid võlusid võrratute meloodiatega

VÄRVIKAS JA VÄGA MEELDIV KONTSERT: Noored artistid Eeva ja Villu Talsi tutvustasid Kammeri kooliperele oma teekonda muusikutena. Foto: Hele Kõrs 

Kammeri koolis toimus Eeva ja Villu Talsi kontsert teemal „Meie teekond muusikutena”.

14. oktoobril kogunesid aulasse kõik õpilased ja kooli töötajad. Muusikatunnike oli pühendatud kogu kooliperele ning tagantjärele ka oktoobrikuus olevale muusika- ja õpetajate päevale.

Laulud ja pillilood olid väga kaasahaaravad. Pealtvaatajad- ja kuulajad laulsid ning plaksutasid mitmel korral kaasa. Eriti põnevad olid pärimuslikud pillilood ja vanad laululood. Ei puudunud ka artistide omalooming.

Esinejad tutvustasid lastele oma põhipille, milleks olid viiul ja mandoliin. Mõlemad instrumendid olid valmistatud ühest ja samast puust. Samuti sai publik näha ja kuulda kitarri ning kuuse- ja vahtrapuust meisterdatud uhket hiiu kannelt.

Põhiliseks instrumendiks oli siiski viiul, mille saatel kõlasid kõik imelised meloodiad. Esitati lugusid ka ansambli Curly Strings repertuaarist.

Direktor Peep Puusepp tänas noori artiste raamatu, pastakate, savimeenete ja õpilaste meisterdatud kaardiga.

Kuna kontsert oli väga meeldiv, mitmekülgne ja värvikas, siis otsustati juba veebruaris külla kutsuda seitsmest noorest muusikust koosnev ansambel Brassical kontsertetendusega ,,Vasemasin”.

Kammeri kooli huvijuht Hele Kõrs

Loetumad