0.9 C
Kambja
Kolmapäev, 17.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivUksed avab Kambja Konsum

Uksed avab Kambja Konsum

 
 

Elva tarbijate ühistu avab reedel, 25. septembril Kambjas Konsumi kaupluse. Võrreldes praegu Kambjas tegutseva AjaO poega suureneb uues Konsumis nii müügipind kui ka pakutav sortiment üle kolme korra.

Elva tarbijate ühistu juhatuse esimehe Hando Ivaski sõnul on Kambjas avatav kauplus ühistu jaoks kuues Konsum.

„Ehituse maksumuseks kujunes 900 tuhat eurot, mis finantseeriti ühistu omavahendite arvelt,“ ütles Ivask.

Uue kauplusehoone aadressil Kesk 2a projekteeris Tartu Arhitektuuribüroo OÜ ning ehitas AS Ehitustrust. Kaupluses on müügipinda 530 ruutmeetrit ja üldpinda 800 ruutmeetrit.

Praegu tegutsevas Kambja AjaO kauplushoones avatakse tänavu novembris ehitusmaterjalide pood. AjaO kauplus on viimast päeva avatud pühapäeval 20. septembril. Sortimendi täiendamine lõpetati juba möödunud nädalal. Kuni uue kaupluse avamiseni on asula ainukeseks toidupoeks Haava pood.

Kambja Konsum avatakse reedel, 25. septembril kell 9. Avamispäeval toimuvad mitmed liha- ja kondiitritoodete esitlused ning lubatud on müügile panna üle 350-ne sooduspakkumise.

ETK Gruppi kuuluv tulundusühistu Elva Tarbijate Ühistu tegutseb alates 1921. aastast ja tänavuse seisuga on ühistul 13 700 liiget. Kokku on ühistul 21 kauplust Tartu- ja Valgamaal.

 Toimetas Heigo Mägi

 

Loetumad