3.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSwedbank kergendab sularaha kättesaadavust Kambjas

Swedbank kergendab sularaha kättesaadavust Kambjas

Swedbank teatas jõulude eel, et alates 1. jaanuarist 2016 on pangabussi asemel võimalik võtta sularaha välja kauplusteketi Meie Kambja Haava toidupoes asuvast spetsiaalsest kaarditerminalist.

Sularaha väljavõtmiseks sisestab klient oma Swedbanki pangakaardi spetsiaalsesse kaarditerminali, valib soovitud summa ja kinnitab oma soovi pangakaardi PIN-koodiga. Kõige suurem ühekordne tehingu summa on 50 eurot ja kõige väiksem 5 eurot. Kaardivaldajale on Swedbanki poolt pakutav teenus tasuta.

Teenust saab kasutada iga päev kaupluse lahtioleku ajal ning piisava sularaha summa olemasolul kaupluse kassas.

Haava pood on avatud esmaspäevast reedeni kell 10 kuni 18, laupäeval ja ja pühapäeval kell 11-16. Info tel 734 3544.

Swedbank teatas juba varasügisel, et püüab muuta sularaha maapiirkondades kättesaadavamaks. Pank andis teada, et üks-kaks korda kuu jooksul maaasulaid külastanud pangabuss asendatakse igapäevast teenustasuta sularaha väljavõttu võimaldava lahendusega.

Meedias avalikustatud kavade kohaselt soovis Swedbank oma klientidele sularaha väljastamise uudse süsteemi käivitada juba novembris nii Elva Tarbijate Ühistule kuuluvas Kambja Konsumis kui Tartu Tarbijate Kooperatiivi Rebase A&O kaupluses. Paraku ei jõutud vastastikku sobivate kokkulepeteni.

Kõigis tarbijate ühistute kauplustes kliendikaardina kasutatav Säästukaart Pluss pakub poekassast sularaha saamise võimalust teenustasu eest (2% tehingu summalt, minimaalselt 1 €).

Toivo Ärtis

Loetumad